Vi som jobbar här

Åsa Nilsson

Leg läkare, specialist i allmänmedicin, idrottsmedicin
asa@gotabergshalsan.se

25 års erfarenhet inom allmänmedicin. Särskilt intresse för företagshälsovård, rehabilitering och sköldkörtelns sjukdomar. Har arbetat med barn och ungdomsmedicin samt akutvård.

Är idrottsintresserad och utbildad inom idrottsmedicin. Har under 20 års tid arbetat som backläkare vid stora skidtävlingar.

Pirjo Oskarsson

Leg läkare, specialist i allmänmedicin och företagshälsovård
info@gotabergshalsan.se

Lång erfarenhet av arbete som allmänspecialist.

Gedigen utbildning inom rehabilitering och organisationsteorier. Van att se hela människan i sin omgivning och medveten om faktorer som påverkar människan utöver arbetet.

Behörig att skriva de flesta intygen inom arbetsliv, såsom lokförarintyg.

Kattis Claros

Undersköterska
katusha.siangas@gotabergshalsan.se

Lång erfarenhet av labbarbete och klinikarbete.

Izabella Nilsson

Marknads / Kommunikationsansvarig
info@gotabergshalsan.se

Anne Mäkinen

Psykolog
info@gotabergshalsan.se

Lång erfarenhet av att arbeta med stressrelaterad psykisk ohälsa och rehabilitering, enskilt samt med grupper. Handledning, föreläsningar och kartläggning inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Särskilt intresserad av fysisk aktivitet och natur-understödda insatser vid psykisk ohälsa.

 

 

Aktuellt på Götabergshälsan

Hälsokontroll i Göteborg

Hälsokontroll

Vi har fem olika hälsoundersökningar; Fysik, Extra, Liten, Sköldkörteln och Fetma/ Övervikt. Det vara en god idé att genomföra en hälsokontroll regelbundet. Genom att skapa en förståelse för din kropp kan du också lära dig hur du kan hjälpa kroppen att må så bra som möjligt.

Läs mer om hälsokontroll

2022

Stort tack till alla våra underbara patienter som väljer att komma till vår klinik. Vi är priviligierade. Utan er vore verksamheten vi byggt upp ingenting och vi hoppas ni patienter känt er väl omhändertagna hos teamet på Götabergshälsan. 2022 satsar vi ytterligare på effektivare vård i våra lokaler, vård på plats ute hos uppdragsgivare, uppföljning, vårdstatus och ett genuint intresse för din hälsa samt välmående. Vi anser att friska och välmående människor bidrar till ett bättre samhälle. Vill du boka en tid hos oss gör du det enklast → här.

Sjöfartsintyg

Vi utfärdar både danska och svenska sjöfartsintyg men även för Starcrusier och liknande amerikanska bolag. Kostnad för sjöfartsintyg för är 1000kr i okomplicerade fall.

Läs mer om sjöfartsintyg