Idrottsmedicin i Göteborg

Idrottsmedicin i Göteborg
Vår specialistläkare i Idrottsmedicin Åsa Nilsson arbetar med behandling och förebyggande av sjukdomstillstånd och idrottsrelaterade skador.

Idrottsmedicin spänner över ämnen som traumatologi, medicin, fysiologi, prevention, rehabilitering.

Funderar ni på vad vi kan göra för er?
Kontakta oss för mer information eller boka ert läkarbesök online!

Aktuellt på Götabergshälsan

Hälsokontroll i Göteborg

Allergisk?

Vi vaccinerar nu mot björkpollen, gräspollen och kvalster utan injektion då vi använder vaccin i tablettform.

→ Läs mer om allergibehandling

Hälsokontroll

Vi har fem olika hälsoundersökningar; Fysik, Extra, Liten, Sköldkörteln och Fetma/ Övervikt. Det vara en god idé att genomföra en hälsokontroll regelbundet. Genom att skapa en förståelse för din kropp kan du också lära dig hur du kan hjälpa kroppen att må så bra som möjligt.

Läs mer om hälsokontroll

Sommartider!

Sommartider hej hej! Kliniken håller stängt from 11/7 - 7/8 för uppladdning av batterierna inför kommande säsong. För brådskande ärenden var god sänd oss ett mejl på info@gotabergshalsan.se

2022

Stort tack till alla våra underbara patienter som väljer att komma till vår klinik. Vi är priviligierade. Utan er vore verksamheten vi byggt upp ingenting och vi hoppas ni patienter känt er väl omhändertagna hos teamet på Götabergshälsan. 2022 satsar vi ytterligare på effektivare vård i våra lokaler, vård på plats ute hos uppdragsgivare, uppföljning, vårdstatus och ett genuint intresse för din hälsa samt välmående. Vi anser att friska och välmående människor bidrar till ett bättre samhälle. Vill du boka en tid hos oss gör du det enklast → här.

Influensavaccinering i centrala Göteborg

Nu är influensasäsongen igång! Glöm inte att vaccinera dig. Välkommen på tidsbok eller drop-in!

→ Läs mer om influensavaccinering

Sjöfartsintyg

Vi utfärdar både danska och svenska sjöfartsintyg men även för Starcrusier och liknande amerikanska bolag. Kostnad för sjöfartsintyg för är 1000kr i okomplicerade fall.

Läs mer om sjöfartsintyg