Vaccination i Göteborg

Det skall vara enkelt att vaccinera sig!

Vi erbjuder vaccination i våra centrala lokaler i hjärtat av göteborg.
Vi har drop-in under alla våra öppettider, men även tidsbokning.

Vi erbjuder alla typer av vaccinationer så som resevaccination, TBE -vaccination, influensavaccination samt vaccination mot livmoderhalscancer.

En viktig förberedelse för att få en så bra resa som möjligt är att kontrollera dina tidigare vaccinationer och vad du kan behöva får din kommande resa.
Du kan förbereda dig inför besöket genom att besöka vaccinationsguiden.

Rådgivning

Mottagningens sjuksköterskor ger dig all information du behöver inför utlandsresan, du är välkommen hit för en direkt och  kostnadsfri rådgivning.

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi alltid har läkare på plats och väl utbildad personal när du väljer oss som er vaccinationscentral!

Prislista

Alla priser avser per dos.

TBE (FSME)
Pris

375 kr
Twinrix (A+B)
Pris

600 kr
Dukoral (2 doser)
Pris

450 kr
Kolera
Pris

450 kr
Influensa
Pris

350 kr
Japansk hjärnhinneinflammation, encefalit
Pris

1200 kr
Trumemba – Meningokocker B
Pris

1600 kr
Meningokocker (A, C, W och Y)
Pris

600 kr
Prevenar 13, lunginflammation
Pris

750 kr
Rabipur
Pris

850 kr
Boostrix
Pris

350 kr
Shingrix, bältros
Pris

2400 kr
Gardasil 9, livmoderhalscancer
Pris

2100 kr

Aktuellt på Götabergshälsan

Hälsokontroll i Göteborg

Hälsokontroll

Vi har fem olika hälsoundersökningar; Fysik, Extra, Liten, Sköldkörteln och Fetma/ Övervikt. Det vara en god idé att genomföra en hälsokontroll regelbundet. Genom att skapa en förståelse för din kropp kan du också lära dig hur du kan hjälpa kroppen att må så bra som möjligt.

Läs mer om hälsokontroll

2022

Stort tack till alla våra underbara patienter som väljer att komma till vår klinik. Vi är priviligierade. Utan er vore verksamheten vi byggt upp ingenting och vi hoppas ni patienter känt er väl omhändertagna hos teamet på Götabergshälsan. 2022 satsar vi ytterligare på effektivare vård i våra lokaler, vård på plats ute hos uppdragsgivare, uppföljning, vårdstatus och ett genuint intresse för din hälsa samt välmående. Vi anser att friska och välmående människor bidrar till ett bättre samhälle. Vill du boka en tid hos oss gör du det enklast → här.

Sjöfartsintyg

Vi utfärdar både danska och svenska sjöfartsintyg men även för Starcrusier och liknande amerikanska bolag. Kostnad för sjöfartsintyg för är 1000kr i okomplicerade fall.

Läs mer om sjöfartsintyg