Hälsokontroll i Göteborg

Hälsokontroll i göteborg

Vi erbjuder hälsokontroll/hälsoundersökning och färdiga blodprovspaket

Både för privatpersoner och företag. Är det något särskilt ni önskar att kolla upp kan detta ordnas. Provtagning sker inte på kliniken.

Kanske känner man på sig att något är fel, men man vet inte riktigt vad. Din livsstil har en direkt påverkan på hur du mår på insidan. Genom att genomföra en hälsokontroll kan du skapa en förståelse för din kropp. Du får  läkaren får du möjlighet att gå igenom provsvaren. 

Vilka typer av hälsokontroller finns hos oss?

Vi har 3 olika blodprovspaket; Liten, Fysik, Stor. Är det något särskilt ni önskar att kolla upp kan detta ordnas.

Aktuellt på Götabergshälsan

Hälsokontroll i Göteborg

Hälsokontroll

Vi har fem olika hälsoundersökningar; Fysik, Extra, Liten, Sköldkörteln och Fetma/ Övervikt. Det vara en god idé att genomföra en hälsokontroll regelbundet. Genom att skapa en förståelse för din kropp kan du också lära dig hur du kan hjälpa kroppen att må så bra som möjligt.

Läs mer om hälsokontroll

2022

Stort tack till alla våra underbara patienter som väljer att komma till vår klinik. Vi är priviligierade. Utan er vore verksamheten vi byggt upp ingenting och vi hoppas ni patienter känt er väl omhändertagna hos teamet på Götabergshälsan. 2022 satsar vi ytterligare på effektivare vård i våra lokaler, vård på plats ute hos uppdragsgivare, uppföljning, vårdstatus och ett genuint intresse för din hälsa samt välmående. Vi anser att friska och välmående människor bidrar till ett bättre samhälle. Vill du boka en tid hos oss gör du det enklast → här.

Sjöfartsintyg

Vi utfärdar både danska och svenska sjöfartsintyg men även för Starcrusier och liknande amerikanska bolag. Kostnad för sjöfartsintyg för är 1000kr i okomplicerade fall.

Läs mer om sjöfartsintyg